Satya mantra muziek

Mijn muziek is vooral bedoeld voor ontspanning, meditatie, yoga, heling en spirituele groei. Voor het brengen van troost, zachtheid, verbinding en rust. Al mijn mantra muziek is door mijzelf gecomponeerd, waarbij ik gebruik maak van oude mantra teksten, zowel in Gurmukhi als Sanskrit. Een groot deel van mijn muziek staat op You Tube en een paar nummers op Soundcloud, alles staat op Spotify. Zoek op Satya mantra music, of gebruik onderstaande links. Ook is mijn muziek voor €5 per album te koop als download (via we transfer). 

Spotify:
https://spotify.com/artist/5vOes9yhQTqFMDAA7IA98R
You tube:
https://www.youtube.com/c/Satyamantramusic-JGroeneveld
Soundcloud:
https://soundcloud.com/satya-mantra-music
Facebook pagina:
https://facebook.com/satyamantramusic

'We are love' (2021) bevat mantra's op gitaar en is verrijkt met prachtige gitaarsolo's van gitarist Rob van Hal. De eerste mantra 'Om sarabee', staat op you tube met een heerlijke film om bij weg te dromen, zie hieronder!

'In the womb of the devine mother' (2022) is meer meditatief, zonder gitaar maar met vooral klankschalen en synthesizer, watergeluiden en een hartslag. Na 4 mantra's volgen 3 instrumentale nummers.

'Beloved you' (2022) bevat 4 geleide meditaties op meditatieve muziek, het nummer 'Remember' is ook beschikbaar in het Nederlands als ('klankmeditatie met geleide meditatie voor diepe ontspanning').

Ook is er 1 lesje in het Nederlands van mij beschikbaar onder de naam 'Geleide ontspanningsyoga & meditatie'.

De cd 'The call of Satya' (eind 2022) van 4 lange verbonden nummers begon met een ohm-chant en een intentie om zo ‘onbedacht mogelijk’ een ontspannende klankreis te laten ontstaan. Toen nog nietsvermoedend dat deze uit zou groeien tot een magische samenwerking met 5 mensen, waarbij het voelde alsof alle puzzelstukjes aangedragen werden. Extra bijzonder aan deze cd is dat er in 3 nummers gechannelde ‘lichttaal’ verweven is.
De muziek in deze cd voelt voor mij als een soort lang, helend wiegelied in een warme, moederlijke schoot en daarnaast als een middel om de energie van alle lichtstralen die mee hebben gewerkt aan deze cd te laten samensmelten tot een zon, om zoveel mogelijk harten te verwarmen. Het heeft mij diep geraakt dat deze 5 prachtige mensen mij hun volledige vertrouwen schonken, om hun vrije improvisatie op mijn muziek volledig naar eigen inspiratie te kunnen omtoveren tot een met elkaar verweven klankreis.

Vanuit deze klankreis ontstond het album 'Healing sleep' (2023) met 2 nummers van 30 minuten. Koptelefoon aangeraden bij deze albums om vanuit een meer omhullend gevoel de subtiele klanken en het stereo effect goed te kunnen horen.

De 2 singles 'The time has come' (3-3-23) en 'Ang sang wahe guru' zijn ontstaan vanuit een droom en daarom voor mij extra bijzonder. (Als ik wakker word uit een droom waarin ik muziek maak/hoor, moet ik dit zo snel mogelijk vluchtig op mijn spraakrecorder opnemen, om hem niet te laten vervliegen). Bij 'Ang sang wahe guru' en 'Om tare tuttare Ture Soha' (release 28-04-23) heb ik tot mijn grote vreugde mogen samenwerken met professioneel zangeres en klankwerker Patricia van Cutsem uit België. Ook bij mijn laatste album 'Healing sleep 2' (20-5-23) is haar prachtige stem in 2 van de 4 nummers verweven in mijn muziek.