Satya mantra muziek

Mijn muziek is vooral bedoeld voor ontspanning, meditatie & helende slaap/ hulp bij inslapen. Voor het brengen van troost, zachtheid, verbinding en rust. Voor mezelf is het maken van muziek en de prachtige samenwerkingen daarbij, inmiddels een onmisbare passie en missie en een bijzondere, helende innerlijke reis. 

Al mijn muziek is door mijzelf gecomponeerd, sommige nummers zijn ontstaan in mijn dromen!
Ik maak verschillende soorten muziek: mantra liederen op basis van gitaar, maar ook klankreizen. Hiernaast is er een album op komst met geleide meditaties. 

Mijn muziek staat op You Tube, Spotify en vele andere platforms. Zoek op Satya mantra music, of gebruik onderstaande links. Ook is mijn muziek voor €5 per album te koop als download (via we transfer). 

Spotify:
https://spotify.com/artist/5vOes9yhQTqFMDAA7IA98R
You tube:
https://www.youtube.com/c/Satyamantramusic-JGroeneveld
Facebook pagina:
https://facebook.com/satyamantramusic

Lichttaal
In het album 'The call of Satya' komt in enkele nummers gesproken en gezongen lichttaal voor (door anderen). 'Healing light' is gebaseerd op de prachtige gezongen lichttaal van Kaiyann Isa. Voor meer info over lichttaal, zie het 1e deel van haar artikel in magazine ‘Het nieuwetijdskind’ over lichttaal hier: https://www.nieuwetijdskind.com/waarom-lichttaal-zo-populair-is-in-nederland/

Mijn eerste album 'We are love' (2021) met mantra's is verrijkt met prachtige gitaarsolo's van gitarist Rob van Hal. De eerste mantra 'Om sarabee', staat op you tube met een heerlijke film om bij weg te dromen, zie hieronder!