Individuele ontspannings-sessie

Individuele sessie voor heling & ontspanning: een cadeautje voor jezelf!

Plaats:
De sessies vinden plaats bij mij thuis op een matrasje op een tafel, fijn is om zachte flexibele kleding te dragen.
Adres: Frans Halslaan 44, Oosterhout (hoekhuis).
Prijs:
De prijs van 1 sessie is €40. Ik ga hierbij uit van ongeveer anderhalf uur, inclusief de ruimte voor en/of na om (indien gewenst) wat te praten met een kop thee.

In een individuele sessie stem ik mij af op jou en combineer ik intuïtief verschillende methodes. Je kunt het natuurlijk aangeven als je een onderdeel niet wilt of speciale wensen hebt.

Sharing
Delen is helen, door iets in jou dat gezien/erkend/gevoeld wil worden uit te spreken naar iemand die met open hart in volledige aandacht naar jou luistert, kan er heling ontstaan zonder dat er een oplossing moet worden gezocht of een analyse moet komen. Alleen het laten bestaan is vaak genoeg en maakt dat je iets los kan laten/helderder kunt zien/de betekenis of emotie eronder kunt voelen.
Voor of na de ontspannings-sessie ben ik er naar wens voor jou als je hier behoefte aan hebt (kan 5 minuten zijn of een half uur... wat komt dat komt en alles is goed hierin). Het is helemaal aan jou of je wat wilt delen, het is ook helemaal goed als je alleen een ontspannings-sessie komt ontvangen zonder verder iets te vertellen.

Geleide meditatie
Delen van de sessie zal ik gebruik maken van (samen met jou) meditatief werken met de adem en met  affirmaties/ meditaties.

Klankheling
Hierbij werk ik met klankschalen, koshi (windgong), indianen-trommel, hapi, sea-drum, soms stem. Ik plaats klankschalen om je heen en indien gewenst ook op jouw lichaam ('klankmassage'), wat een nog intenser effect heeft.
Klankschalen zijn unieke oude klankinstrumenten uit de Himalaya, gemaakt om evenwicht te creëren en blokkades te breken. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door een lichaam. De harmoniserende klank van de klankschaal werkt diep in op het lichaam, op onze emoties en op ons energetische systeem.

Holistic pulsing
Holistic pulsing is een diep ontspannende en helende vorm van energiewerk, waarbij het lichaam heel zacht wordt geschud en bewogen. Tijdens een sessie worden door de ritmische, stromende en golvende bewegingen de vloeistoffen in het lichaam in beweging gebracht, waardoor mogelijke spanningen of blokkades los kunnen komen en waardoor een diep gevoel van ontspanning en 'wegzakken' ontstaat. Tevens bevordert het de afvoer van afvalstoffen.

Soft touch & massage
Door hele zachte, koesterende handoplegging en subtiele masserende bewegingen of afstrijken, maak ik samen met jou een liefdevol contact met je lichaam.

Zelfhelend vermogen
Het is al jaren bekend dat het lichaam een zeer complexe elektromagnetisch instrument is, en dat de natuurlijke elektromagnetische velden en stromen van het lichaam een grote rol spelen in alle aspecten van gezondheid, ziekte en genezing. 
Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een enorme capaciteit om te helen. Heling is een fascinerend proces dat over het algemeen niet begrepen wordt. Volgens de natuurwetten is het zo dat helen altijd zelfgenezing is. Cellen zijn in staat zichzelf te re-generen, ze hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren. Soms zijn de omstandigheden echter verstoort en dan kan de behandelaar het helingsproces weer activeren en versterken. De behandelaar is dus slechts de stimulator.

Ervaringen

De energie in het huis van Jolanda is heel prettig, ik voelde me bij haar veilig en in goede handen. Door het holistic pulsen kon ik weer verbinden met mijn lichaam en langzaam zakte ik in diepere lagen. Door de combinatie met de klankschalen werd vervolgens density en oude pijn losgetrild. Jolande zorgde er steeds voor dat ik niet dissocieerde maar in mijn lichaam bleef, zodat ik het ook kon transformeren. Het voelt als een diepgaande heling. De drum bracht mij beelden van indianen en een beer, en ik voelde dat die kracht van de beer kwam om mij te ondersteunen. Voor mij zeker een plek om te blijven komen om mijn lichaam te ondersteunen tijdens een moeilijke periode. #Dankbaar ❤️ Viola